NOUTATI/INFO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


       Investim in viitorul tau!
       Proiect selectat in cadrul
       Programului Operational
       Regional co-finantat de
       Uniunea Europeana prin
       Fondul European de
       Dezvoltare Regionala.


PROGRAMUL DE FINANTARE


Proiectul “Statie de inspectie tehnica periodica si service auto in Municipiul Constanta, Judetul Constanta” este finantat de Uniunea Europeana in cadrul Programului Operational Regional 2007-2013, Axa Prioriatara 4 : “Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local”, Domeniul Major de Interventie 4.3 – “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”, avand codul SMIS 22148. Contractul de finantare a fost semnat la data de 02.06.2011 cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, in calitate de Autoritate de Management si cu Agentia pentru Dezvoltara Regionala Sud-Est, in calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Regioanal 2007-2013.

Durabilitatea proiectului

Ideea implementarii unui astfel de proiect a pornit de la o realitate elocventa a perioadei de dupa 1989 si anume crestrea continua a numarului de autoturisme. Acest fenomen s-a manifestat cu atat mai mult in Constanta, zona turistica si important centru industrial al tarii. Din pacate, dorinTa multor romani de a
avea propria masina nu a fost direct proportional cu puterea lor de cumparare, asa incat mai mult de jumatate dintre masinile aparute pe sosele in ultimii ani sunt achizionate de pe piata second hand de autoturisme, drept pentru care, la scurt timp dupa introducerea lor in tara acestea au necesitat interventii tehnice. In aceste conditii era normal sa apara o cerere sporita pentru serviciile de reparatii si intretinere autovehicule.

Totodata, studiile pe piata efectuate au demonstrat o oferta insuficienta de servicii de inpectie tehnica periodica pentru autovehiculele de mare tonaj din Constanta. Datorita acestei situatii, aglomeratia este mare, timpul alocat de beneficiar fiind mult prelungit.
Aceste elemente ne dau certitudinea ca proiectul, odata implementat, va avea capacitatea sa se autosustina, veniturile obtinute din activitatea desfasurata crescand continuu.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii
Europene sau a Guvernului Romaniei.

PROGRAM
Luni - Vineri: 8.00 - 17.00
Sambata: 8.00 - 14.00
Duminica: inchis

SERVICII

- Inspectii tehnice periodice ITP
- Comercializare piese schimb
- Mecanica auto
- Reparatii instalatie electrica
- Echilibrare roti
- Reglaj geometrie directie
- Redresare caroserii
- Verificari sistem franare
- Verificare noxe esapament
- Aparat verificat geometrie
- Stand verificari frane
- Tester comenzi electronice
- Reparatii Electricitate Auto
- Încărcare Freon
- Reparaţii direcţie-suspensie
- Reparaţii frână
- Reparaţii motor
- Reparaţii sisteme de injecţie
- Reparaţii transmisie
- Reparaţii-întreţinere toate mărcile
- Schimb distribuţie
- Schimb Ulei
- Service aer condiţionat

CONTACT

Str. Interioara nr.3, Constanta
Judetul Constanta
tel./fax: 0241 621 033 int. 38
0241 622 036